accesskey_mod_content

Certificats de segell concorde al Reglament eIDAS i certificats de Representant de Persona Jurídica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

28 abril 2016

logo @firma

@firma ja distingix certificats qualificats de segell concorde al Reglament eIDAS i certificats qualificats de Representant de Persona Jurídica.

@firma ja pot distingir certificats qualificats de segell i certificats qualificats de Representant de Persona Jurídica, tots dos concordes al Reglament eIDAS. Estos certificats substituïxen als certificats reconeguts de Persona Jurídica, que deixen de ser considerats com a tals arran de l'entrada en vigor del Reglament eIDAS.

Per a facilitar el seu reconeixement als procediments d'administració electrònica, se'ls assignarà una classificació específica. Pot consultar-se aquesta classificació en el document ‘Tractament de certificats en @firma’ que es troba en l'àrea de descàrregues publica de la pàgina del CTT d'@firma

S'ha actualitzat el JOC de certificats amb certificats dels nous tipus, per si es considera necessari fer proves. Està disponible per a usuaris registrats de les Administracions Públiques en l'àrea de descàrregues de la pàgina del CTT d'@firma.

  • Identitat i Firma electrònica
  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia