accesskey_mod_content

PMF's

El PAe, Portal de l'Administració electrònica, naix com a resposta a l'evolució que l'Administració electrònica ha experimentat en estos últims anys i les noves necessitats d'informació, coneixement i col·laboració que ha generat.

Havent canviat el panorama de l'Administració Pública i la forma en què esta presta els seus servicis a la societat de forma substancial, es fa necessari crear un centre de referència que siga porta d'entrada per a tota la informació sobre situació, desenvolupament, anàlisi, novetats i iniciatives que sorgixen entorn de/entorn de l'Administració electrònica, integrant continguts i servicis de fonts molt diverses, convertint-se en l'agregador d'opinió, motor de participació i dinamització de tota la Comunitat amb interessos en les seues diferents àrees.

Presentació del PAe

 

Per a més informació consulte: Presentació del PAe(Obri en nova finestra)

 

 

El Punt d'Accés als servicis de l'Administració Espanyola es presta a través de  administracion.gob.es (Obri en nova finestra) . Si desitja realitzar algun tràmit o obtindre informació sobre ells utilitze este portal.

Acostar i centralitzar l'oferta completa de solucions, informes, indicadors, novetats, etc. gestionades per diferents organismes en matèria d'Administració Electrònica.

  • Oferir un punt centralitzat d'informació on donar a conéixer la situació actual de l'Administració electrònica: notícies i esdeveniments, informes, estudis i butlletins, base legislativa, organització i estratègies, etc.
  • Facilitar el desenvolupament i implantació de l'administració electrònica: directori de solucions disponibles per a la seua reutilització, servicis comuns oferits, models de dades comunes, especificacions tècniques, metodologies i guies, etc.
  • Col·laborar i participar entre i des de tots els ens (tant interns com a externs) que prenen part en l'administració electrònica. Fomentant la retroalimentació i la reutilització de coneixements i servicis.

A tots els agents implicats en la implantació de l'administració electrònica: ciutadans, empreses i administracions públiques.

Enllaces relacionatsEnllaços relacionats