accesskey_mod_content

L'Administració General de l'Estat en els mitjans socials

Els mitjans i xarxes socials són un lloc d'encontre, en el qual els usuaris d'Internet consumixen un temps cada vegada major.

Els organismes i ministeris han iniciat un acostament als mateixos, eixint a l'encontre dels ciutadans allí on els ciutadans es troben.

Així, l'Observatori d'Administració Electrònica de l'Administració General de l'Estat, encarregat del seguiment de la informació relacionada amb els servicis públics electrònics i els seus indicadors, difon l'actualitat sobre Administració Electrònica en Twitter OBSAE(Obri en nova finestra) .

La informació relativa a la presència de l'Administració General de l'Estat en els mitjans i xarxes socials, també està arreplegada i es pot consultar a través del Punt d'Accés General (PAG)(Obri en nova finestra)

A continuació pot trobar altres iniciatives de l'Administració General de l'Estat en relació amb la presència de les seues entitats en els mitjans i xarxes socials en este fitxer en format XLSX  (Obri en nova finestra) o en format ODS(Obri en nova finestra)   (dades actualitzades a 30-9-2015). A més, esta informació ha sigut considerada d'interés per a la seua reutilització per altres actors i per això ha sigut donat de alta com un actiu reutilitzable en el portal datos.gob.es(Obri en nova finestra)