accesskey_mod_content

Nou Informe-Memòria sobre la Responsabilitat Social de l'AGE en 2012.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

12 febrer 2014

Entre altres aspectes destaquen els 2.700 milions d'estalvi per a les empreses per la reducció de càrregues, implantació de seus electròniques, simplificació documental i millora en l'accés a la informació administrativa.

El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, ha presentat el nou Informe-Memòria sobre la Responsabilitat Social de l'Administració General de l'Estat (AGE), corresponent a 2012, el model de la qual es va dissenyar en el grup de treball de la Comissió Tècnica de Responsabilitat Social, integrada per l'Administració i les organitzacions sindicals, seguint els criteris del Consell Estatal de la Responsabilitat Social Empresarial (CERSE) i els models internacionals existents a este efecte. Esta via, a més, és la que utilitzen les empreses de l'IBEX i comencen a fer-ho les administracions públiques.
Tres apartats són els analitzats: Medi ambient, Drets i Polítiques Laborals i Bon Govern.

En l'àmbit del Bon Govern destaca:

  • Millora de la Transparència i accés a la informació pública: Implantació de la plataforma ACCEDISCA , que permet construir seus electròniques, i conversió del punt d'accés general en el portal per defecte d'entrada a l'AGE, www.060.es (Obri en nova finestra) . El portal, en 2012, va rebre 4,09 milions de visites.
  • En reducció de càrregues administratives, s'estima que en 2012 l'estalvi per a les empreses a causa de la implantació de seus electròniques ha sigut d'1.400 milions d'euros, i el derivat de la simplificació documental, superior a 1.300 milions d'euros.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Empresa