accesskey_mod_content

Portal El teu Europa

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

24 octubre 2011

Durant l'últim trimestre Espanya ha sigut el país que més trànsit de visites ha generat i en el qual s'han realitzat més encaminaments des del portal nacional 060 cap al portal El teu Europa.

Açò es deu a l'esforç realitzat pel comité editorial espanyol en la negociació amb altres organismes per a la inclusió de links del teu Europa en els seus portals després que La Comissió Europea sol·licitara als països membres la inclusió de links al portal El teu Europa des dels seus portals nacionals.

La teua Europa, el Portal oficial d'informació i assistència de la Unió Europea(Obri en nova finestra) es va posar en línia en espanyol el passat mes de març.
En El teu Europa trobaràs tota la informació que pugues necessitar per a viure, viatjar, estudiar, treballar o fer negocis en altres països de la UE. Este portal oferix informació clara i actualitzada sobre els teus drets europeus i una multitud d'exemples basats en la vida real així com consells i advertiments per a ajudar-te a evitar problemes administratius en altres països de la UE.

El teu Europa conté informació en les àrees de treball, residència, viatges, educació, salut, família, vehicles i consum podent ser útil en l'àmbit personal i professional.

A través del teu Europa podràs també accedir a servicis d'assistència gratuïts que t'assessoraran en el teu cas concret o ajudaran a buscar solucions si els teus drets europeus no són respectats en altres països de la UE. La Comissió Europea i les autoritats nacionals proporcionen els continguts publicats en El teu Europa.