accesskey_mod_content

Portal El teu Europa

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 octubre 2011

Durant l'últim trimestre Espanya ha estat el país que més tráfico de visites ha generat i en el qual s'han realitzat més encaminaments des del portal nacional 060 cap al portal El teu Europa.

Això es deu a l'esforç realitzat pel comitè editorial espanyol en la negociació amb altres organismes per a la inclusió de links del teu Europa als seus portals després que La Comissió Europea sol·licités als països membres la inclusió de links al portal El teu Europa des dels seus portals nacionals.

La teva Europa, el Portal oficial d'informació i assistència de la Unió Europea(Obre en nova finestra) es va posar en línia en espanyol el passat mes de març.
En El teu Europa trobaràs tota la informació que puguis necessitar per viure, viatjar, estudiar, treballar o fer negocis en altres països de la UE. Aquest portal ofereix informació clara i actualitzada sobre els teus drets europeus i una multitud d'exemples basats en la vida real així com consells i advertiments per ajudar-te a evitar problemes administratius en altres països de la UE.

El teu Europa conté informació a les àrees de treball, residència, viatges, educació, salut, família, vehicles i consum podent ser útil en l'àmbit personal i professional.

A través del teu Europa podràs també accedir a serveis d'assistència gratuïts que t'assessoraran en el teu cas concret o ajudaran a cercar solucions si els teus drets europeus no són respectats en altres països de la UE. La Comissió Europea i les autoritats nacionals proporcionen els continguts publicats en El teu Europa.