accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE. Posicionament d'Espanya en Servicis Públics Digitals

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

29 juny 2018

Logo OBSAE

Espanya, en quart lloc segons el  Índex d'Economia i Societat Digital (DESI) 2018

L'Índex d'Economia i Societat Digital (DESI) és un índex dissenyat per la Comissió Europea per al seguiment de l'evolució dels Estats membres en matèria de digitalització.

Segons el DESI 2018, Espanya ocupa 10º lloc dels 28 Estats membres de la UE, havent progressat, respecte a l'edició anterior de 2017, en el rendiment de les cinc dimensions sobre les quals es construïx el DESI.

Espanya destaca, en particular, en la dimensió ‘5. Servicis públics digitals’, segons la qual figura en les posicions de cap, en 4º lloc, després de Finlàndia, Estònia i Dinamarca.

Per a més informació consulta la nota tècnica Posicionament d'Espanya en Servicis Públics Digitals

Per a més informació pot consultar també la secció sobre el posicionament internacional d'Espanya . Al maig de 2018 també es va publicar la nova edició de la fitxa d'Espanya sobre administració electrònica .

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Lleis 39 i 40
  • Servicis electrònics