accesskey_mod_content

FACe amplia les seues formes d'identificació en la remissió i consulta de factures

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

14 agost 2017

Logo FACE

Per a donar un millor servici en la remissió i consulta de factures, FACe posa a la disposició dels usuaris tres formes d'identificació: Cl@ve, firma electrònica i certificat electrònic. 

Amb Cl@ve l'usuari es podrà identificar a través dels sistemes proporcionats per Cl@ve: Cl@ve Pin, Cl@ve Permanent o certificat electrònic. Els dos primers mètodes estan basats en la identificació per usuari i contrasenya, la qual cosa amplia i simplifica considerablement les possibilitats d'identificació dels usuaris en relació a la seua gestió de factures amb l'Administració Pública.

La firma electrònica utilitza els servicis de la plataforma @firma, permetent a l'usuari identificar-se a través del Miniapplet i a través de l'aplicació Autofirma, tots dos d'@firma.

A estos dos mètodes ja existents s'afig el nou mètode d'identificació de validació directa de certificat electrònic, evitant a l'usuari instal·lar component algun en el seu ordinador per a la validació del seu certificat.

En resum, FACe facilita la validació d'un certificat electrònic via Cl@ve, @firma o certificat electrònic directe. A més, en la consulta de factures, sense necessitat d'identificació, i a partir de certes dades de la factura, podrà consultar l'estat d'aquesta factura.

FACe treballa i evoluciona per a donar la màxima cobertura als ciutadans en relació a la seua gestió de factures electròniques amb l'Administració Pública.

Més informació sobre FACe punxant ací(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Interoperabilitat