accesskey_mod_content

Nova versió del client d'@firma sense applets Java

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

29 febrer 2016

Amb esta nova versió es possibiliten els processos d'identificació i firma electrònica sense necessitat d'utilitzar JAVA.

La nova versió del client d'@firma per a entorns d'escriptori està format per dos elements: el miniapplet 1.4 (javascript) per a integrar en les aplicacions d'administració electrònica, i una aplicació d'escriptori (Autofirm@). Ja no és necessari l'ús de servidors intermedis.

És compatible amb els principals navegadors: Chrome, Internet Explorer i Firefox.

Es manté la compatibilitat amb les maneres d'integració anteriors amb servidor intermedi. Si l'aplicació d'administració electrònica ho desitja, també es manté el funcionament amb applets i sense necessitat d'Autofirm@, per a aquells navegadors que els suporten.

La nova versió està disponible en l'àrea reservada del CTT-PAe del client d'@firma . Es recorda la versió firmada per la Direcció de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions està únicament disponible per a administracions públiques i haurà d'entrar com a usuari registrat del PAe amb el perfil administració pública.

El codi font i una versió no firmada estan disponibles en el projecte del client @firma en la Forja del CTT.

  • Identitat i Firma electrònica
  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia