accesskey_mod_content

La Diputació de Granada posarà a la disposició dels municipis una nova plataforma d'administració electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

09 setembre 2015

La nova plataforma d'administració electrònica és un projecte comú coordinat per la Junta d'Andalusia per als municipis de Granada, Huelva, Jaén i Sevilla.

El president de la Diputació de Granada ha destacat la seua aposta per avançar en l'administració electrònica i proporcionar als ajuntaments ferramentes que els permeten agilitzar els procediments que afecten als ciutadans.

Així ho ha afirmat davant tècnics responsables de l'administració electrònica de diferents diputacions andaluses, que s'han reunit avui a Granada. Es tracta de l'última reunió tècnica i executiva prèvia a la posada en marxa de la nova plataforma d'administració electrònica (MOAD-H), que la Diputació de Granada va a posar a la disposició dels prop de cent municipis de la província que ho han sol·licitat.

La nova plataforma d'administració electrònica és un projecte comú, finançat amb fons FEDER que, baix la coordinació de la Junta d'Andalusia, oferirà als municipis de Granada, Huelva, Jaén i Sevilla una ferramenta que permeta als ciutadans l'accés electrònic als servicis públics, d'acord amb l'establit en la Llei d'Administració Electrònica.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Servicis electrònics