accesskey_mod_content

La Junta de Castella-la Manxa firma el conveni Oficina de Registre Virtual (ORVE) amb el Ministeri d'Hisenda i Administracions Publiques.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

31 octubre 2014

logotip ORVE/SIR

La firma del conveni ORVE possibilita el registre electrònic sense papers a totes les administracions públiques de Castella-la Manxa, tant regionals com a locals.

Amb la firma d'este conveni el 31 d'Octubre de 2014 s'inicia la implantació de l'aplicació ORVE en les administracions públiques castellà-manxegues que permetrà l'enviament i la recepció de seients registrals electrònicament mitjançant el Sistema d'Interconnexió de Registres ( SIR ) la qual cosa suposa una enorme millora en eficàcia del servici doncs la recepció en destinació es produïx en segons i un estalvi de costos benvolgut en més de tres euros per seient registral.

ORVE «fa realitat l'administració sense papers» ja que permet escanejar la documentació del ciutadà en les oficines de registre, aplicant la digitalització en els llocs de finestreta amb plena validesa jurídica. Els expedients s'envien electrònicament a l'oficina de destinació ràpidament, siga el que siga la seua ubicació geogràfica o nivell d'administració competent.

  • Cooperació interadministrativa