accesskey_mod_content

Compatibilitat amb els últims sistemes operatius del Client de Firma electrònica d'@firma

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

26 novembre 2012

Compatibilitat amb els últims sistemes operatius del Client de Firma electrònica d'@firma

Informem que no és possible la utilització del client de firma en Internet Explorer 10 sobre Windows 8 amb l'interfície "Modern UI" (també conegut com a METRO, tipus tauleta - tàctil), ja que dit interfície no permet l'execució d'Applets de Java. Si desitja utilitzar el client de firma en Sistemes Windows 8, haurà de realitzar-se a través de l'interfície d'escriptori "clàssic".

Addicionalment, no és possible utilitzar el Client @firma en Windows RT (tablets).

Informem que Apple ha descontinuado el suport d'Applets en la seua versió de Java per al seu sistema operatiu Mac US X (mitjançant l'actualització 2012-006 del 16/Octubre/2012) i actualment és necessari utilitzar la versió proporcionada per Oracle (Java 7). S'ha verificat que aquesta configuració no permet l'execució correcta del client de firma, ja que l'entorn d'execució de Java d'Oracle per a Mac US X manca de certes característiques d'accés a magatzems de claus que sí incorporava la versió pròpia d'Apple. Esperem que les noves versions d'Oracle Java 7 solucionen pròximament estes incompatibilitats en el sistema operatiu MAC US X o poder proporcionar des del projecte formes alternatives per a funcionar adequadament. Mentrestant, no serà possible utilitzar Mac US X amb Client @firma .

Més informació cliente@firma

  • Identitat i Firma electrònica
  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia