accesskey_mod_content

Empare, la nova solució del CCN-CERT per a l'estudi simplificat de sistemes

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

10 desembre 2019

Esta solució, ideada per a agilitzar el procés d'acreditació d'equips aïllats, guia a l'usuari en tots els aspectes necessaris per a l'obtenció de l'acreditació que permeta el maneig d'informació classificada.

El CCN-CERT(Obri en nova finestra) , del Centre Criptològic Nacional, ha presentat la seua nova solució, EMPARE(Obri en nova finestra) , desenvolupada per a l'estudi simplificat de sistemes. Esta solució pretén facilitar i agilitzar el procés d'acreditació d'equips aïllats a totes aquelles empreses i organismes que així ho requerisquen. D'esta manera, EMPARE guia a l'usuari en tots els aspectes necessaris per a l'obtenció de l'acreditació que permeta el maneig informació classificada.
Entre les característiques més destacades d'esta nova solució des troben:

Simplicitat:

  • Permet la generació, de manera guiada, de la documentació de seguretat necessària.
  • Presenta models predefinits de riscos, documentació de seguretat i procediments que s'adapten als diferents escenaris existents.

Agilitat:

  • Reduïx la corba d'aprenentatge de l'usuari responsable del sistema.
  • Obté resultats de manera quasi immediata.

Control:

  • Permet establir un marc de control centralitzat dels principals aspectes d'un sistema que maneja informació classificada.

No es durà a terme el tractament d'informació classificada en esta plataforma.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Seguretat