accesskey_mod_content

L'última versió de Google Chrome ja ha desactivat JAVA

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

16 abril 2015

logo suite afirma

El client @firma explica com forçar en google chrome l'activació de JAVA, opció que estarà únicament disponible fins a setembre de 2015, per a permetre continuar usant l'applet java Client @firma.

El suport per a NPAPI ha sigut desactivat per defecte en Google Chrome, sent possible la seua habilitació temporal (fins a setembre de 2015) per als usuaris avançats a través de chrome://flags/#enable-npapi. Esta activació és necessària perquè puga ejectuarse l'applet Java Client @Firma.

Els passos a seguir per a aquesta activació han sigut descrits pel client @firma en la notícia  " Google Chrome ha desactivat l'execució de Java ".

Així mateix, des del mes de març ja està disponible la versió Beta del Client @Firma que permet l'execució en entorns que no suporten JAVA i que serà la solució definitiva a esta problemàtica.

  • Identitat i Firma electrònica
  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia