accesskey_mod_content

Nova Guia d'accessibilitat en Seus Electròniques.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

11 abril 2014

logo observatori accessibilitat

L'Observatori d'Accessibilitat Web publica una nova versió de la Guia d'accessibilitat en les Seus Electròniques de les Administracions Públiques adaptada a la norma UNIX 139803:2012.

L'Observatori Observatori d'Accessibilitat Web continua preparant materials d'ajuda que servisquen de suport per a l'aplicació del nou estàndard UNIX 139803:2012 (Obri en nova finestra)  (equivalent a les WCAG 2.0).

En esta ocasió es publica una nova versió de la Guia d'Accessibilitat en Seus Electròniques de les Administracions Públiques adaptada a la norma UNIX 139803:2012(Obri en nova finestra)  .

Esta guia d'ajuda es dirigix als gestors i tècnics responsables del desenvolupament de Seus electròniques de les Administracions Públiques.

L'objectiu d'esta guia és oferir una visió dels aspectes específics d'accessibilitat en les Seus Electròniques. Per açò, es tracten amb major detalle la identitat i firma electrònica i els formularis electrònics. També es resumixen algunes qüestions genèriques d'accessibilitat que apliquen a les Seus Electròniques igual que a qualsevol altre portal. S'adjunta amb la guia un exemple de formulari accessible en format XHTML+CSS para el seu possible ús com a model de referència.

Esta nova guia s'ha publicat en el tradicional format PDF i en format ePUB per a facilitar la seua consulta i lectura. La seua descàrrega es troba disponible des de l'apartat "Guies Pràctiques d'accessibilitat "

Els tècnics responsables del desenvolupament de portals de les administracions públiques poden usar els fòrums de la Comunitat Accessibilitat (Obri en nova finestra) per a resoldre dubtes referent a esta guia.

  • Accessibilitat