accesskey_mod_content

Nova Guia d'accessibilitat en Seus Electròniques.

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

11 abril 2014

L'Observatori d'Accessibilitat Web publica una nova versió de la Guia d'accessibilitat a les Seus Electròniques de les Administracions Públiques adaptada a la norma UNEIX 139803:2012.

L'Observatori Observatori d'Accessibilitat Web continua preparant materials d'ajuda que serveixin de suport per a l'aplicació del nou estàndard UNEIX 139803:2012 (Obre en nova finestra)  (equivalent a les WCAG 2.0).

En aquesta ocasió es publica una nova versió de la Guia d'Accessibilitat en Seus Electròniques de les Administracions Públiques adaptada a la norma UNEIX 139803:2012(Obre en nova finestra)  .

Aquesta guia d'ajuda es dirigeix als gestors i tècnics responsables del desenvolupament de Seus electròniques de les Administracions Públiques.

L'objectiu d'aquesta guia és oferir una visió dels aspectes específics d'accessibilitat a les Seus Electròniques. Per això, es tracten amb major detalli la identitat i signatura electrònica i els formularis electrònics. També es resumeixen algunes qüestions genèriques d'accessibilitat que apliquen a les Seus Electròniques igual que a qualsevol altre portal. S'adjunta amb la guia un exemple de formulari accessible en format XHTML+CSS para el seu possible ús com a model de referència.

Aquesta nova guia s'ha publicat en el tradicional format PDF i en format ePUB per facilitar la seva consulta i lectura. La seva descàrrega es troba disponible des de l'apartat "Guies Pràctiques d'accessibilitat "

Els tècnics responsables del desenvolupament de portals de les administracions públiques poden usar els fòrums de la Comunitat Accessibilitat (Obre en nova finestra) per resoldre dubtes referent a aquesta guia.

  • Accessibilitat