accesskey_mod_content

L'Oficina de la Dada guardonada amb el Premi ASSETGE 2023

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

14 desembre 2023

L'Oficina de la Dada rep el premi dins de la categoria Impulsant l'Economia de la Dada per promoure el desenvolupament de les Especificacions UNIX de la dada.

L'Oficina Oficina de la Dada(Obri en nova finestra) , dependent de la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Ministeri de Transformació Digital, acaba de rebre el guardó en la 15ª Conferència Internacional d'ASSETGE, dins de la categoria 'Impulsant l'Economia de la Dada' per promoure el desenvolupament de les Especificacions UNIX de la dada.

Descobrix les Normes UNIX

ASSETGE​, la Associació Multisectorial de la Informació, va celebrar este 13 de desembre la seua habitual  Conferència Internacional sobre Reutilització d'informació del Sector Públic.(Obri en nova finestra)  Esta va ser la seua 15ª edició i el lema central és 'Aprenent del passat, construïm el futur de les dades'.

L'objectiu d'este encontre ha sigut abordar la interacció que existix entre les diferents normatives que conviuen en l'ecosistema de les dades, analitzar les barreres més significatives identificades pel sector i debatre quins serien les seues solucions. 

Durant este esdeveniment es va fer entrega dels Premis ASSETGE 2023, en les seues dos categories, Impulsant l'Economia de la Dada Impulsant el coneixement de la dada.

El  Premio Asedie(Obri en nova finestra)  és un guardó internacional que s'entrega anualment i que té com a finalitat reconéixer a aquelles persones, empreses o institucions que es distingisquen per el millor treball o la major contribució a la innovació i desenvolupament del sector intermediari de la informació l'any en curs.

Este Premi pretén destacar la importància que té la informació en el desenvolupament de l'economia.

  • Informació i dades del sector públic