accesskey_mod_content

La Secretaria General d'Administració Digital, premiada per partida doble en els Premis "Seguretat AAPP"

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

02 febrer 2024

El Centre d'Operacions de Ciberseguretat de l'Administració General de l'Estat i els seus Organismos Públicos i la Divisió de Planificació i Coordinació de Ciberseguretat van ser guardonats amb sengles distincions per la seua labor i trajectòria per Socinfo Digital.

La Secretaria General d'Administració Digital ha sigut guardonat per partida doble en la gala dels Premis “Ciberseguretat  AAPP”(Obri en nova finestra) , celebrats en el marc de la  Jornada "Agències de Ciberseguretat: estratègies i reptes”(Obri en nova finestra) , organitzada per la revestisca Societat de la Informació Digital (SOCINFO).

Les distincions van ser:

  • Premie ‘Ciberseguretat disruptiva’ al Centre d'Operacions de Ciberseguretat de l'Administració General de l'Estat i els seus Organismes Públics, en el qual ha col·laborat el Centre Criptològic Nacional, arreplegat pel Secretari General d'Administració Digital, Juan Jesús Torres Carbonell, amb la presència de la Secretària d'Estat de Funció Pública, Clara Mapelli Marchena.
  • Premie ‘Trajectòria en Ciberseguretat’ a Miguel A. Amutio Gómez, Director de Planificació i Coordinació de Ciberseguretat

Entre la resta de premiats, destaca el Centre Criptològic Nacional (guardonat per contribució a la cooperació de les empreses TIC amb les Administracions Públiques(Obri en nova finestra) , en matèria de ciberseguretat, per la seua candidatura “ Vint anys dedicats a la protecció i defensa de la ciberseguretat d'Espanya(Obri en nova finestra) ”)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Seguretat i Protecció de Dades
  • Secretària General d'Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica