accesskey_mod_content

El sistema d'Interconnexió de Registres aconseguix el milió i mitjà de registres intercanviats i supera els 5 milions d'euros d'estalvis.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 febrer 2016

logo sir

Amb 1.652.900 seients registrals intercanviats a través de la plataforma del Sistema d'Interconnexió de Registres (SIR) els estalvis des de la seua posada en marxa són més de 5.000.000 euros

 

Actualment amb una mitjana de 25.000 seients setmanals i una taxa de digitalització del 90,64%, la plataforma del Sistema d'Interconnexió de registres ha aconseguit estalvis que superen els 5 milions d'euros (5.041.184 €).

A més dels estalvis econòmics l'intercanvi electrònic de seients registrals suposa una major eficàcia en la gestió. En realitzar-se els intercanvis electrònicament, la recepció en destinació es produïx pocs minuts després del seu enviament en origen. L'estalvi benvolgut en la tramitació electrònica d'un seient tipus és d'uns 4 euros si va digitalitzada la documentació adjunta.

A data d'hui estan integrats en SIR: l'Administració de l'Estat; les Comunitats Autònomes de Castella-la Manxa, Extremadura, Comunitat Valenciana, Madrid, Castella i Lleó, La Rioja, Astúries i Canàries; 700 Entitats Locals dependents de les mateixes i la Diputació de Jaén.

Mapa de CCAA adherides a SIR

En la mesura que la resta de CCAA s'integren en el Sistema d'interconnexió de Registres s'aconseguirà tota la potencialitat de la plataforma doncs les més de 20.000 oficines de registre de les Administracions públiques espanyoles estaran interconnectades entre si.

Més informació sobre la solució SIR en el CTT.

  • Interoperabilitat
  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia