accesskey_mod_content

Nova versió (2.0) de Standalone del Client de Firma d'@firma publicada en el Portal d'Administració Electrònica.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

27 novembre 2012

 

Ens complau informar-los de la publicació el dia 20/11/2012 de la nova versió (2.0)Standalone del Client de Firma d'@firma en el Portal d'Administració Electrònica.

 

Poden trobar la descàrrega de la versió Standalone del Client de Firma d'@firma en el Portal d'Administració Electrònica http://administracionelectronica.gob.es/ctt/clienteafirma .

El Client Standalone, s'executa com una aplicació independent o aplicació d'escriptori, a diferència de la versió estàndard del Client que s'executa baix un navegador.

Entre les millores introduïdes en esta versió es troba la possibilitat de fer una validació simple d'una firma a través del propi Standalone, una adaptació de l'interfície per a fer-ho accessible i la possibilitat d'establir perfils d'usuari amb configuracions d'accessibilitat o política predefinides.

Per a més informació sobre les millores o qualsevol detall, per favor consulte la documentació que podrà trobar en la pestanya Descarregues de la solució.

Si necessita ajuda, pot posar-se en contacte a través del següent formulari: https://soportecaid.redsara.es/ayuda/consulta/caid(Obri en nova finestra)
 

  • Identitat i Firma electrònica