accesskey_mod_content

El recentment inaugurat portal Open Data de la Xunta ocupa la cinquena posició a nivell estatal en volum de continguts.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 abril 2012

Abert@s, que es va posar en marxa al març, és la novena iniciativa d'este tipus a Espanya però supera a altres portals autonòmics amb un catàleg inicial de 250 documents en formats oberts.
Proporciona matèria primera per al sector de continguts digitals i obri noves oportunitats de negoci per a emprenedors que poden crear aplicacions i prestacions sobre la base d'esta esta informació.

El recentment inaugurat portal Open Data de la Xunta ocupa la cinquena posició a nivell estatal en volum de continguts.

Abert@s, que es va posar en marxa al març, és la novena iniciativa d'este tipus a Espanya però supera a altres portals autonòmics amb un catàleg inicial de 250 documents en formats oberts
Proporciona matèria primera per al sector de continguts digitals i obri noves oportunitats de negoci per a emprenedors que poden crear aplicacions i prestacions sobre la base d'esta informació.

Més informació(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà