accesskey_mod_content

FORMA s'integra amb AUTENTICA

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 febrer 2019

Logo Forma

El sistema FORMA és un sistema que permet generar formularis i enquestes per al seu ompliment via web. Proporciona a l'editor la possibilitat de crear formularis i autoadministrarlos, sense necessitat de coneixements de programació.

Fins ara, FORMA es nodria dels usuaris del portal d'administració electrònica (PAe). A partir d'ara, FORMA farà ús dels usuaris d'AUTENTICA, abandonant l'antic servici d'alta d'usuaris (CAS) del PAe.

A més del login, AUTENTICA s'utilitzarà tant per a donar permisos en un formulari a altres usuaris, com per a definir els usuaris als quals anirà destinat el formulari. En tots dos casos, s'ha creat un buscador d'usuaris d'AUTENTICA, que permet realitzar les cerques per nom, NIF o email.

S'incorpora, a més, una nova funcionalitat en el sistema que permet als usuaris l'intercanvi de formularis d'una forma senzilla sense haver d'administrar permisos addicionals perquè puguen copiar un formulari. L'exportació/importació de formularis es duu a terme amb fitxers .json que incorporen l'estructura i configuració del formulari.

Més informació en l'apartat descarregues de la solució forma del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia