accesskey_mod_content

Crue-TIC premia a la SGAD pel seu paper en la transformació digital de l'Administració

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

27 octubre 2020

Crue-TIC va entregar dijous passat, 22 d'octubre, en el marc dels seus 41 Jornades, el Premi Crue-TIC a la Secretaria General d'Administració Digital (SGAD) del Ministeri Assumptes Econòmics i Transformació Digital, en la categoria de «Trajectòria institucional»

La Secretaria General d'Administració Digital (SGAD) té subscrit amb Crue un Conveni de Prestació Mútua de Servicis Bàsics d'Administració Electrònica que dona accés a totes les universitats als mitjans i servicis comuns digitals. L'acord ha permès a les institucions universitàries alinear els seus plans estratègics quant a la transformació digital amb les línies mestres traçades des de la SGAD. Para Crue-TIC esta aliança ha generat molt valor afegit a la comunitat universitària.

El premi, atorgat en la categoria de «Trajectòria institucional», per "el seu paper en la transformació digital de l'Administració Pública i la seua col·laboració amb Crue Universitats Espanyoles". El secretari general de la SGAD, Juan Jesús Torres Carbonell, va arreplegar este guardó. 

La SGAD, és l'òrgan encarregat d'impulsar el procés de racionalització de les tecnologies de la informació i de les comunicacions en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics. Així mateix, li corresponen les competències sobre els Esquemes Nacionals de Seguretat i Interoperabilitat; la racionalització de les tecnologies de la informació i les comunicacions en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics; la direcció del Centre d'Operacions de Ciberseguretat, i la definició dels mitjans i servicis comuns digitals, inclosos els declarats compartits i, si escau, la seua provisió, explotació i gestió per al conjunt de les administracions públiques.

D'altra banda, i en coordinació amb els altres departaments ministerials, li correspon l'exercici de quantes accions es derive dels plans d'acció per a la implantació de les Estratègies nacionals i internacionals en l'àmbit de la transformació digital.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa