accesskey_mod_content

Arxius Nacionals de Japó, interessats pels avanços d'Espanya quant a documents electrònics

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

01 desembre 2016

Un informe publicat en el seu portal arreplega les actuacions de l'Administració en matèria del document electrònic en el context de desenvolupament de l'administració electrònica

L'informe informe(Obri en nova finestra) , el títol traduït de la qual seria “El cas del govern espanyol en gestió documents electrònics”, situa, en primer lloc, els avanços de l'Administració en el context del desenvolupament de l'administració electrònica, exposant que el seu assoliment va estretament lligat a la gestió de documents electrònics.

Posteriorment, arreplega l'esforç de l'Administració en matèria d'interoperabilitat i recapitula el desenvolupament de l'Esquema Esquema Nacional d'Interoperabilitat situant-ho en el context de les actuacions de la Unió Europea en la matèria; així com les conclusions obtingudes en el seu moment a partir dels qüestionaris de seguiment de la seua implantació.

També fa menció a:

I tot açò amb referències al nostre marc legal d'administració electrònica, al d'arxius... etc.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra) .

  • Interoperabilitat
  • Servicis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE