accesskey_mod_content

Arxius Nacionals de Japó, interessats pels avanços d'Espanya quant a documents electrònics

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

01 desembre 2016

Un informe publicat al seu portal recull les actuacions de l'Administració en matèria del document electrònic en el context de desenvolupament de l'administració electrònica

L'informe informe(Obre en nova finestra) , el títol traduït de la qual seria “El cas del govern espanyol en gestió documents electrònics”, situa, en primer lloc, els avanços de l'Administració en el context del desenvolupament de l'administració electrònica, exposant que el seu assoliment va estretament lligat a la gestió de documents electrònics.

Posteriorment, recull l'esforç de l'Administració en matèria d'interoperabilitat i recapitula el desenvolupament de l'Esquema Esquema Nacional d'Interoperabilitat situant-ho en el context de les actuacions de la Unió Europea en la matèria; així com les conclusions obtingudes en el seu moment a partir dels qüestionaris de seguiment de la seva implantació.

També fa esment a:

I tot això amb referències al nostre marc legal d'administració electrònica, al d'arxius... etc.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra) .

  • Interoperabilitat
  • Serveis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE