accesskey_mod_content

 

La traducció del portal que vosté està visualitzant ha sigut realitzada per un sistema automàtic de traducció sense revisió de les traduccions per part i traductors humans .
 
Aquest sistema denominat PLATA utilitza motors de traducció automàtics opensource basats en regles i en estadístiques. Els sistemes han sigut entrenats amb corpus específics per a les matèries dels portals, generalment matèries administratives. A més s'ha procedit a una revisió de conceptes clau que no han de ser traduïts com a noms, direccions, cognoms, etc. Encara que es tracta de fer el major esforç per millorar els diccionaris, en ser una traducció automàtica sense revisió manual directa no es pot assegurar la correcta traducció de tots els términos.la qualitat de les traduccions varien segons l'idioma i estan marcades i definides pels llindars de qualitat que la tecnologia actual en matèria de traducció automàtica proporciona.
 
Si troba algun concepte incorrectament traduït o que no haja de traduir-se en el portal en el qual estava navegant pose's en contacte amb el suport d'aquest portal per a esmenar l'error.

......................................................


La traducció del portal que vostè està visualitzant ha estat realitzada per un sistema automàtic de traducció sense revisió dels traduccions per part i traductors humans .
 
Aquest sistema denominat PLATA utilitza motors de traducció automàtics opensource basats en regles i en estadístiques. Els sistemes han estat entrenats amb corpus específics per als matèries dels portals, generalment matèries administratives. A més s'ha procedit a una revisió de conceptes clau que no han de ser traduïts com a noms, adreces, cognoms, etc. Encara que és tracta de fer el major esforç per millorar els diccionaris, a ser una traducció automàtica sense revisió manual directa no és pot assegurar la correcta traducció de tots els términos.la qualitat dels traduccions varien segons l'idioma i estan marcades i definides pels llindars de qualitat que la tecnologia actual en matèria de traducció automàtica proporciona.
 
Si troba algun concepte incorrectament traduït o que no hagi de traduir-s'a el portal en el qual estava navegant posi's en contacte amb el suport d'aquest portal per esmenar l'error.

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General