accesskey_mod_content

Nous informes per als administradors d'iniciatives

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

19 setembre 2011

Descripció de manera d'accés a informes d'ús d'iniciatives

Consulta l'èxit de la teua iniciativa en el CTT

Els administradors de qualsevol iniciativa en el CTT tenen a la seua disposició la possibilitat de generar informes de consulta i ús de la seua iniciativa que els proporcionaran informació molt interessant respecte de l'interés que està despertant la seua iniciativa en el CTT.

Els informes disponibles per al període de temps que se seleccione són:

  • Bitàcola de descàrregues. Arreplega una entrada per cadascuna de les descàrregues realitzades des de el “àrea de descàrregues”. Es registrant les dades concretes (qui, quan i com) de la descàrrega realitzada.
  • Accessos i descàrregues. Arreplega una entrada amb dades agregades per cada dia del període indicat. Es registren el nombre d'accessos (consultes) a cadascuna de les pestanyes de la iniciativa i el nombre de descàrregues de fitxers realitzades des de l'àrea de descàrregues.

Les dades estadístiques es troben disponibles des de l'1 de Juny de 2011.

L'accés a estos “informes” es realitza, una vegada autenticat amb el teu usuari, des de l'apartat “Les meues iniciatives”. Per a cadascuna de les iniciatives de les quins siga administrador li apareixerà l'enllaç “Informes”, al costat dels enllaços “veure iniciativa” i “administració”.