accesskey_mod_content

Nous informes per als administradors d'iniciatives

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

19 setembre 2011

Descripció de manera d'accés a informes d'ús d'iniciatives

Consulta l'èxit de la teva iniciativa en el CTT

Els administradors de qualsevol iniciativa en el CTT tenen a la seva disposició la possibilitat de generar informes de consulta i ús de la seva iniciativa que els proporcionaran informació molt interessant pel que fa a l'interès que està despertant la seva iniciativa en el CTT.

Els informes disponibles per al període de temps que se seleccioni són:

  • Bitàcola de descàrregues. Recull una entrada per cadascuna de les descàrregues realitzades des de el “àrea de descàrregues”. Es registrant les dades concretes (qui, quan i com) de la descàrrega realitzada.
  • Accessos i descàrregues. Recull una entrada amb dades agregades per cada dia del període indicat. Es registren el nombre d'accessos (consultes) a cadascuna de les pestanyes de la iniciativa i el nombre de descàrregues de fitxers realitzades des de l'àrea de descàrregues.

Les dades estadístiques es troben disponibles des de l'1 de Juny de 2011.

L'accés a aquests “informes” es realitza, una vegada autenticat amb el teu usuari, des de l'apartat “Les meves iniciatives”. Per a cadascuna de les iniciatives de les quins sigui administrador li apareixerà l'enllaç “Informis”, al costat dels enllaços “veure iniciativa” i “administració”.