accesskey_mod_content

III Jornades sobre Tecnologies de la Informació per a la Modernització de les Administracions Públiques (TECNIMAP'93) - Granada

Per Resolució de 21 d'octubre de 1992(Obri en nova finestra) (BOE de 12 de novembre), del Consell Superior d'Informàtica, es van convocar les III Jornades sobre Tecnologies de la Informació per a la Modernització de les Administracions Públiques, TECNIMAP-93.

Aquestes Jornades van tindre lloc els dies 19, 20 i 21 de maig de 1993 en el Palau de Congressos i Exposicions de Granada, comptant amb la col·laboració de la Junta d'Andalucía.en aquestes Jornades es van celebrar taules redones i taules tècniques que van ser a càrrec de conferenciants convidats especialment i les intervencions dels quals es van emmarcar en les set àrees temàtiques següents:

  1. L'impacte de les tecnologies de la informació i les comunicacions en l'eficàcia i qualitat de la gestió de les Administracions Públiques.
  2. Els ciutadans i les tecnologies de la informació i les comunicacions. El projecte de Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
  3. La formació en tecnologies de la informació i les comunicacions en les Administracions Públiques.
  4. Interconnexió de xarxes.
  5. Seguretat dels sistemes d'informació.
  6. Integració dels sistemes d'informació entre administracions.
  7. Les tecnologies de la informació i les comunicacions en el context d'estalvi de les Administracions Públiques.

Enllaces RelacionatsEnllaços Relacionats