accesskey_mod_content

Nova guia per a gestors de projectes sobre com començar a usar el Test Bed

08 octubre 2021

logo Comissió europea

L'equip de Test Bed acaba de publicar una nova guia perquè els directors de projectes expliquen les opcions, decisions i passos per a començar com un nou usuari de Test Bed.

El banc de proves ha tingut èxit en les proves de conformitat realitzades en projectes informàtics transfronterers des de fa diversos anys. Encara que cada projecte és diferent en les seues necessitats i desafiaments, existixen nombrosos elements comuns, tant en la configuració final de proves de conformitat utilitzada com en el procés per a arribar allí. L'equip de Test Bed ha tingut en compte esta experiència per a ajustar les seues ofertes de  servici(Obri en nova finestra) , però també els passos per a portar nous usuaris a bord. Este procés de  incorporació també s'ha explicat a fons en la guia de posada en marxa de Test Bed per als gestors de projectes(Obri en nova finestra) .

Esta nova guia està dirigida als responsables de la presa de decisions dels projectes, i analitza els passos donats en convertir-se en un nou usuari de Test Bed. Aborda la qüestió inicial de si el banc d'assaig és un bon apte per a un projecte, procedint aleshores a cobrir les decisions que han de prendre's sobre la base de les opcions disponibles i les característiques del projecte. La guia també descriu les interaccions que s'esperen amb l'equip de Test Bed a partir del contacte inicial que conduïx a la configuració de la prova de conformitat en funcionament.

Guia de captura de pantalla

La nova guia de  gestió a bord(Obri en nova finestra)  (que forma part de la sèrie de guies  en línia de Test Bed(Obri en nova finestra) ) permet als possibles usuaris ser conscients de què esperar en començar amb el Test Bed. Proporciona una segona parada després de la proposta de  valor de la prova(Obri en nova finestra) , per als directors de projecte que estan considerant recolzar el seu projecte amb un servici de proves de conformitat.

Cal tindre en compte, no obstant açò, que la prova no oferix solament una solució de prova de conformitat. Per als projectes en els quals la validació de continguts és més apropiada, el Test Bed ja oferix guies detallades que abasten tant el procés implicat com la configuració i l'ús detallats dels validadors:

  • La guia de validació  XML(Obri en nova finestra)  per a dades XML utilitzant esquema  XML(Obri en nova finestra)  i  Schematron(Obri en nova finestra) .
  • La guia de  validació(Obri en nova finestra)  de RDF per a les dades RDF utilitzant formes  SHACL(Obri en nova finestra) .
  • La guia de  validació  de JSON para dades JSON utilitzant l'esquema  JSON(Obri en nova finestra) .
  • Guia de  validació(Obri en nova finestra)  de CSV per a dades CSV utilitzant esquema de  taula(Obri en nova finestra) .

L'última guia de  gestió a bord(Obri en nova finestra)  fa que siga més fàcil començar com un nou usuari de Test Bed abans de submergir-se en tutorials més detallats i tècnics. Els detalls sobre el propi Test Bed es poden trobar en el seu espai  Joinup(Obri en nova finestra) , ja que la seua proposta de  valor(Obri en nova finestra)  és un bon punt de partida per als nouvinguts. Finalment, per a mantindre's al dia de totes les últimes notícies de Test Bed:

És possible unir-se a la  comunitat de Test Bed(Obri en nova finestra)  o subscriure's al seu canal de continguts de notícies usant un lector RSS o gestionant les notificacions per correu electrònic.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Interoperabilitat