accesskey_mod_content

Nova guia per a gestors de projectes sobre com començar a usar el Test Bed

08 octubre 2021

logo Comissió europea

L'equip de Test Bed acaba de publicar una nova guia perquè els directors de projectes expliquin les opcions, decisions i passos per començar com un nou usuari de Test Bed.

El banc de proves ha tingut èxit en les proves de conformitat realitzades en projectes informàtics transfronterers des de fa diversos anys. Encara que cada projecte és diferent en les seves necessitats i desafiaments, existeixen nombrosos elements comuns, tant en la configuració final de proves de conformitat utilitzada com en el procés per arribar allí. L'equip de Test Bed ha tingut en compte aquesta experiència per ajustar les seves ofertes de  servei(Obre en nova finestra) , però també els passos per portar nous usuaris a bord. Aquest procés de  incorporació també s'ha explicat a fons en la guia d'engegada de Test Bed per als gestors de projectes(Obre en nova finestra) .

Aquesta nova guia està dirigida als responsables de la presa de decisions dels projectes, i analitza els passos donats en convertir-se en un nou usuari de Test Bed. Aborda la qüestió inicial de si el banc d'assaig és un bon apte per a un projecte, procedint llavors a cobrir les decisions que han de prendre's sobre la base de les opcions disponibles i les característiques del projecte. La guia també descriu les interaccions que s'esperen amb l'equip de Test Bed a partir del contacte inicial que condueix a la configuració de la prova de conformitat en funcionament.

Guia de captura de pantalla

La nova guia de  gestió a bord(Obre en nova finestra)  (que forma part de la sèrie de guies  en línia de Test Bed(Obre en nova finestra) ) permet als possibles usuaris ser conscients de què esperar en començar amb el Test Bed. Proporciona una segona parada després de la proposta de  valor de la prova(Obre en nova finestra) , per als directors de projecte que estan considerant recolzar el seu projecte amb un servei de proves de conformitat.

Cal tenir en compte, no obstant això, que la prova no ofereix solament una solució de prova de conformitat. Per als projectes en els quals la validació de continguts és més apropiada, el Test Bed ja ofereix guies detallades que abasten tant el procés implicat com la configuració i l'ús detallats dels validadors:

  • La guia de validació  XML(Obre en nova finestra)  per a dades XML utilitzant esquema  XML(Obre en nova finestra)  i  Schematron(Obre en nova finestra) .
  • La guia de  validació(Obre en nova finestra)  de RDF per a les dades RDF utilitzant formes  SHACL(Obre en nova finestra) .
  • La guia de  validació  de JSON para dades JSON utilitzant l'esquema  JSON(Obre en nova finestra) .
  • Guia de  validació(Obre en nova finestra)  de CSV per a dades CSV utilitzant esquema de  taula(Obre en nova finestra) .

L'última guia de  gestió a bord(Obre en nova finestra)  fa que sigui més fàcil començar com un nou usuari de Test Bed abans de submergir-se en tutorials més detallats i tècnics. Els detalls sobre el propi Test Bed es poden trobar al seu espai  Joinup(Obre en nova finestra) , ja que la seva proposta de  valor(Obre en nova finestra)  és un bon punt de partida per als nouvinguts. Finalment, per mantenir-se al dia de totes les últimes notícies de Test Bed:

És possible unir-se a la  comunitat de Test Bed(Obre en nova finestra)  o subscriure's al seu canal de continguts de notícies usant un lector RSS o gestionant les notificacions per correu electrònic.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Interoperabilitat