accesskey_mod_content

La Direcció Electrònica Habilitada única (DEHú) posa en marxa una nova secció de ‘Contacta’

03 juny 2021

A partir d'ara el ciutadà podrà rebre un avís per correu electrònic de les noves notificacions o comunicacions rebudes en la DEHú.

El servici de notificacions electròniques de la Direcció Electrònica Habilitada única ( DEHú ), dependent de la Secretaria General d'Administració Digital, ha posat en marxa una nova secció de ‘ Contacta ’, que permet l'avís per correu electrònic al ciutadà registrat de les noves notificacions o comunicacions rebudes en la DEHú.

Per a açò, l'usuari ha d'omplir el formulari habilitat en el portal de la DEHú , en el qual pot incloure fins a cinc direccions de correu electrònic i mitjançant el qual autoritza al fet que se li envien les notificacions o comunicacions en les quals figura com a titular o destinatari emeses per les diferents Administracions Públiques integrades en este servici.

La DEHú , accessible a través d'http://dehu.redsara.es http://dehu.redsara.es(Obri en nova finestra) , permet que els interessats, tant persones físiques com a jurídiques, tinguen accés als seus avisos en un sol punt i així reduir la dispersió d'enviaments. Així mateix, s'està treballant en l'entrada progressiva de més organismes en este servici amb la finalitat de facilitar al ciutadà l'accés a les seues notificacions de manera senzilla i directa.

L'és DEHú un portal senzill i intuïtiu que oferix totes les garanties tant a grans destinataris i ciutadans com a la entitat emissora.

Més informació en la solució Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques – Direcció Electrònica Habilitada única(Obri en nova finestra) del CTT .

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Ciutadà
  • Infraestructures i servicis comuns