accesskey_mod_content

L'Adreça Electrònica Habilitada única (DEHú) engega una nova secció de ‘Contacta’

03 juny 2021

A partir d'ara el ciutadà podrà rebre un avís per correu electrònic de les noves notificacions o comunicacions rebudes en la DEHú.

El servei de notificacions electròniques de l'Adreça Electrònica Habilitada única (DEHú), dependent de la Secretaria General d'Administració Digital, ha engegat una nova secció de ‘Contacta’, que permet l'avís per correu electrònic al ciutadà registrat de les noves notificacions o comunicacions rebudes en la DEHú.

Per a això, l'usuari ha d'emplenar el formulari habilitat al portal de la DEHú, en el qual pot incloure fins a cinc adreces de correu electrònic i mitjançant el qual autoritza al fet que se li enviïn les notificacions o comunicacions en les quals figura com a titular o destinatari emeses per les diferents Administracions Públiques integrades en aquest servei.

La DEHú, accessible a través d'http://dehu.redsara.es http://dehu.redsara.es(Obre en nova finestra) , permet que els interessats, tant persones físiques com a jurídiques, tinguin accés als seus avisos en un sol punt i així reduir la dispersió d'enviaments. Així mateix, s'està treballant en l'entrada progressiva de més organismes en aquest servei amb la finalitat de facilitar al ciutadà l'accés a les seves notificacions de manera senzilla i directa.

La DEHú és un portal senzill i intuïtiu que ofereix totes les garanties tant a grans destinataris i ciutadans com a la entitat emissora.

Més informació en la solució Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques – Adreça Electrònica Habilitada única(Obre en nova finestra) del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Ciutadà
  • Infraestructures i serveis comuns