accesskey_mod_content

L'Adreça Electrònica Habilitada única (DEHú) engega una nova secció de ‘Contacta’

03 juny 2021

A partir d'ara el ciutadà podrà rebre un avís per correu electrònic de les noves notificacions o comunicacions rebudes en la DEHú.

El servei de notificacions electròniques de l'Adreça Electrònica Habilitada única ( DEHú ), dependent de la Secretaria General d'Administració Digital, ha engegat una nova secció de ‘ Contacta ’, que permet l'avís per correu electrònic al ciutadà registrat de les noves notificacions o comunicacions rebudes en la DEHú.

Per a això, l'usuari ha d'emplenar el formulari habilitat al portal de la DEHú , en el qual pot incloure fins a cinc adreces de correu electrònic i mitjançant el qual autoritza al fet que se li enviïn les notificacions o comunicacions en les quals figura com a titular o destinatari emeses per les diferents Administracions Públiques integrades en aquest servei.

La DEHú , accessible a través d'http://dehu.redsara.es http://dehu.redsara.es(Obre en nova finestra) , permet que els interessats, tant persones físiques com a jurídiques, tinguin accés als seus avisos en un sol punt i així reduir la dispersió d'enviaments. Així mateix, s'està treballant en l'entrada progressiva de més organismes en aquest servei amb la finalitat de facilitar al ciutadà l'accés a les seves notificacions de manera senzilla i directa.

L'és DEHú un portal senzill i intuïtiu que ofereix totes les garanties tant a grans destinataris i ciutadans com a la entitat emissora.

Més informació en la solució Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques – Adreça Electrònica Habilitada única(Obre en nova finestra) del CTT .

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Ciutadà
  • Infraestructures i serveis comuns