accesskey_mod_content

Consultes específiques d'avaluació de l'ISA² i l'EIF per a dissenyar una nova política d'interoperabilitat del sector públic de la UE

20 gener 2021

logo Comissió Europea

Les avaluacions del programa ISA² i el Marc Europeu d'Interoperabilitat (EIF) estan actualment en curs i els seus comentaris juguen un paper crucial en el procés.

Les avaluacions, juntament amb una avaluació d'impacte, ajudaran a la Comissió a presentar enguany una política reforçada d'interoperabilitat del sector públic.

Per a açò s'ha habilitat una bústia de suggeriments  per a persones amb experiència amb  l'ISA² i l'EIF per a construir la nova política d'interoperabilitat europea. Es pot completar  esta enquesta en línia(Obri en nova finestra)  realitzada per CEPS per a la Comissió Europea. L'enquesta conté tres parts centrades en ISA², l'EIF i la nova política d'interoperabilitat. També es pot optar per completar una o més parts de l'enquesta segons l'experiència que es gaudisca. La retroalimentació sobre ISA² i l'EIF serà particularment útil per a comprendre els seus beneficis i extraure lliçons per al futur.

Prompte es llançarà una consulta pública per a recopilar comentaris d'una audiència més àmplia. Per a obtindre més detalls, es vaig poder visitar  la pàgina web dedicada(Obri en nova finestra)  o posar-se en contacte amb l'equip d'investigació per email .

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

 
  • Interoperabilitat
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE