accesskey_mod_content

Consultes específiques d'avaluació de l'ISA² i l'EIF per dissenyar una nova política d'interoperabilitat del sector públic de la UE

20 gener 2021

logo Comissió Europea

Les avaluacions del programa ISA² i el Marc Europeu d'Interoperabilitat (EIF) estan actualment en curs i els seus comentaris juguen un paper crucial en el procés.

Les avaluacions, juntament amb una avaluació d'impacte, ajudaran a la Comissió a presentar aquest any una política reforçada d'interoperabilitat del sector públic.

Per a això s'ha habilitat una bústia de suggeriments  per a persones amb experiència amb  l'ISA² i l'EIF per construir la nova política d'interoperabilitat europea. Es pot completar  aquesta enquesta en línia(Obre en nova finestra)  realitzada per CEPS per a la Comissió Europea. L'enquesta conté tres parts centrades en ISA², l'EIF i la nova política d'interoperabilitat. També es pot optar per completar una o més parts de l'enquesta segons l'experiència que es gaudeixi. La retroalimentació sobre ISA² i l'EIF serà particularment útil per comprendre els seus beneficis i extreure lliçons per al futur.

Aviat es llançarà una consulta pública per recopilar comentaris d'una audiència més àmplia. Per obtenir més detalls, es vaig poder visitar  la pàgina web dedicada(Obre en nova finestra)  o posar-se en contacte amb l'equip de recerca per email .

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

 
  • Interoperabilitat
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE