accesskey_mod_content

El servici ACCEDISCA en el NÚVOL, premi @asLAN en la categoria de Servicis Digitals Compartits

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

17 març 2020

ACCEDISCA en el Núvol és una solució multi-organisme que permet, en un termini breu de temps i amb un esforç reduït, disposar d'una seu electrònica pròpia acompanyada d'una aplicació per a la tramitació dels expedients administratius, que funcionen de forma integrada.

El servici ACCEDA en NUBE la , impulsat i evolucionat per la Secretaria General d'Administració Digital ( SGAD ) ha sigut reconegut amb Premi @asLAN en la categoria de Servicis Digitals Compartits(Obri en nova finestra) . Esta solució aborda el cicle complet per a una gestió-i dels procediments,  incloent a més una ferramenta per a la definició, parametrització i publicació dels procediments administratius i el disseny dels formularis de sol·licitud.

En esta edició dels Premis @asLAN , ACCEDA en NUBE la (Multisede) ha sigut reconegut com un projecte transformador del sector públic. Al llarg del passat any 2.019, alguns ministeris - de nova creació - i organismes han optat per l'ús d'en ACCEDA el Núvol com a solució per a la posada en marxa de la seua seu i la tramitació electrònica dels seus procediments administratius.

Altres ministeris i administracions, disposant ja d'una seu electrònica prèvia, s'han decantat així mateix per ACCEDA com a opció per a reduir els costos i l'esforç destinats al manteniment i evolució de servicis de seu i aplicacions ad-hoc. Alguns exemples són el Ministeri de Cultura i Esport(Obri en nova finestra) , el Ministeri de Ciència i Innovació(Obri en nova finestra) , el Museu Regna Sofia (Obri en nova finestra) o Autoritats Portuàries com PortCastelló .(Obri en nova finestra)

En evolució contínua, ACCEDA incorpora noves funcionalitats i opcions de forma progressiva, i s'integra amb diferents servicis horitzontals i comuns, per a dotar als organismes usuaris de majors capacitats per a l'acompliment de les seues funcions.

Premis @asLAN 2020

@asLAN(Obri en nova finestra) , associació sense ànim de lucre constituïda per més de 130 empreses tecnològiques, ha fet entrega el passat dia 10 de març dels premis que convoca anualment, amb motiu de la celebració del seu congrés tecnològic.

El Congrés&EXPO asLAN reunix a fabricants internacionals líders en innovació IT al costat de reconeguts experts en Transformació Digital. En el marc d'este congrés, l'associació @asLAN atorga estos premis(Obri en nova finestra) amb el principal objectiu d'identificar, reconéixer i divulgar experiències i casos d'èxit en la Transformació Digital de les Administracions Públiques, que proveïsquen nous servicis, milloren l'eficiència i contribuïsquen a reduir costos. Les candidatures finalistes i premiades són triades mitjançant votació de les empreses tecnològiques associades i els membres inscrits en @asLAN .

Més informació en la solució ACCEDA del CTT

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Servicis electrònics