accesskey_mod_content

El servei ACCEDEIXI en el NÚVOL, premi @asLAN en la categoria de Serveis Digitals Compartits

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

17 març 2020

ACCEDEIXI en el Núvol és una solució multi-organisme que permet, en un termini breu de temps i amb un esforç reduït, disposar d'una seu electrònica pròpia acompanyada d'una aplicació per a la tramitació dels expedients administratius, que funcionen de forma integrada.

El servei ACCEDA en NUBE la , impulsat i evolucionat per la Secretaria General d'Administració Digital ( SGAD ) ha estat reconegut amb Premi @asLAN en la categoria de Serveis Digitals Compartits(Obre en nova finestra) . Aquesta solució aborda el cicle complet per a una gestió-i dels procediments,  incloent a més una eina per a la definició, parametrització i publicació dels procediments administratius i el disseny dels formularis de sol·licitud.

En aquesta edició dels Premis @asLAN , ACCEDA en NUBE la (Multisede) ha estat reconegut com un projecte transformador del sector públic. Al llarg del passat any 2.019, alguns ministeris - de nova creació - i organismes han optat per l'ús d'en ACCEDA el Núvol com a solució per a l'engegada de la seva seu i la tramitació electrònica dels seus procediments administratius.

Altres ministeris i administracions, disposant ja d'una seu electrònica prèvia, s'han decantat així mateix per ACCEDA com a opció per reduir els costos i l'esforç destinats al manteniment i evolució de serveis de seu i aplicacions ad-hoc. Alguns exemples són el Ministeri de Cultura i Esport(Obre en nova finestra) , el Ministeri de Ciència i Innovació(Obre en nova finestra) , el Museu Regna Sofia (Obre en nova finestra) o Autoritats Portuàries com PortCastelló .(Obre en nova finestra)

En evolució contínua, ACCEDA incorpora noves funcionalitats i opcions de forma progressiva, i s'integra amb diferents serveis horitzontals i comuns, per dotar als organismes usuaris de majors capacitats per a l'acompliment de les seves funcions.

Premis @asLAN 2020

@asLAN(Obre en nova finestra) , associació sense ànim de lucre constituïda per més de 130 empreses tecnològiques, ha fet lliura el passat dia 10 de març dels premis que convoca anualment, amb motiu de la celebració del seu congrés tecnològic.

El Congrés&EXPO asLAN reuneix a fabricants internacionals líders en innovació IT al costat de reconeguts experts en Transformació Digital. En el marc d'aquest congrés, l'associació @asLAN atorga aquests premis(Obre en nova finestra) amb el principal objectiu d'identificar, reconèixer i divulgar experiències i casos d'èxit en la Transformació Digital de les Administracions Públiques, que proveeixin nous serveis, millorin l'eficiència i contribueixin a reduir costos. Les candidatures finalistes i premiades són triades mitjançant votació de les empreses tecnològiques associades i els membres inscrits en @asLAN .

Més informació en la solució ACCEDA del CTT

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Serveis electrònics