accesskey_mod_content

Recomanacions bàsiques de ciberseguretat del Centre Criptològic Nacional

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

14 setembre 2018

Centre Criptològic Nacional

El CCN-CERT ha elaborat 10 informes de bones pràctiques destinats a un públic general amb l'objectiu de conscienciar i orientar als usuaris sobre l'ús segur de les tecnologies de la informació i la comunicació.

El CCN-CERT ha publicat deu informes de bones pràctiques, als quals se sumaran nous títols. Els documents disponibles aborden alguns dels aspectes més importants en el marc de la ciberseguretat.

Els factors d'amenaça (APT), la internet profunda o deep web, la navegació segura el xifrat de dades, els tallafocs, les aplicacions antimalware o esborrat segur de dades són alguns dels aspectes tractats en estes 10 informes descarregables en la web del Centre Criptogràfic Nacional(Obri en nova finestra) .

Els documents conclouen amb un “Decàleg de Bàsic de Seguretat” en el qual s'arrepleguen les mesures a aplicar per a evitar les conseqüències de les amenaces o vulnerabilitats analitzades. Tots es troben disponibles en la part pública del portal del CCN-CERT.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra) .

 

 

  • Seguretat