accesskey_mod_content

Disponible la Norma UNE-EN 301549 V.1.1.2:2015 en el PAe

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

31 maig 2018

Logo Observatori d'Accessibilitat

A través del Portal d'Administració Electrònica pot consultar-se esta norma d'immensa utilitat per a l'accessibilitat TIC en les Administracions Públiques.

La norma EN 301549 V.1.1.2:2015 de Requisits d'accessibilitat de projectes i servicis TIC aplicables a la contractació pública a Europa establix els requisits funcionals que garantix que els productes i servicis TIC siguen accessibles per a totes les persones.Aquesta norma ha sigut adaptada per part d'UNIX a Espanya en la forma: UNE-EN 301549 V.1.1.2:2015.

La Directiva (UE) 2016/2102 del Parlament Europeu i del Consell, de 26 d'octubre de 2016, sobre l'accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils dels organismes del sector públic(Obri en nova finestra) i el nou Reial decret que traslladarà esta Directiva a l'ordenament jurídic espanyol fan referència a esta norma i per tant és de gran interés per a les Administracions Públiques. És per açò que la Secretaria d'Estat de Funció Pública, en considerar necessari facilitar el seu accés, ha subscrit un acord amb AENOR(Obri en nova finestra) per a la difusió d'esta norma a través del Portal d'Administració Electrònica.

El coneixement i ús d'esta norma pretén incidir positivament en la implantació d'estos nous requisits d'accessibilitat en les Administracions Públiques, especialment en les aplicacions mòbils i en els portals web de les Administracions Públiques.

La descàrrega de la Norma UNE-EN 301549 V.1.1.2:2015 està disponible des de: http://administracionelectronica.gob.es/pae/accesibilidad/une-en-301549.pdf(Obri en nova finestra)

  • Accessibilitat
  • Contractació
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE