accesskey_mod_content

La Universitat de Múrcia s'integra en Anot@ RCP

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

02 novembre 2017

La Universitat de Múrcia comença a enviar documents registrals de reconeixement de triennis al Registre Central de Personal via Anot@, sent la primera universitat a donar eixe pas.

Anot@ fa possible la substitució de l'enviament de documents en suport paper al Registre Central de Personal per l'enviament electrònic via servicis web.

Les unitats gestores de RH poden, mitjançant les aplicacions de RH que s'integren amb Anot@, enviar al RCP documents registrals firmats electrònicament per l'autoritat competent. Una vegada rebuts, eixos documents són tramitats també electrònicament per l'oficina delegada del RCP, que els anota, firma i emmagatzema en el sistema de gestió de documents registrals RCPDOC.

L'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT) és usuària d'Anot@ des de gener de 2017, enviant ja a través d'eixe sistema documents registrals de llicències i reducció de jornada.

També estan realitzant tasques d'integració la Gerència Informàtica de la Seguretat Social, el Ministeri d'Educació, el Sistema Integrat de Gestió de Personal, i diverses universitats. L'objectiu final és eliminar l'enviament de documents al RCP en suport paper.

Més informació sobre la solució Anot@ en el CTT.

  • Interoperabilitat
  • Infraestructures i servicis comuns
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE