accesskey_mod_content

S'ha publicat la versió 2.0 del Sistema FIRe, evolució del component Cl@ve Firma

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

05 juliol 2017

logo FIRe

FIRe és una solució integral de firma electrònica que permet simplificar tots els requisits de creació de firmes basades tant en certificats locals com en certificats en el núvol

Gràcies a FIRe les aplicacions ja no han de gestionar els components de realització de firmes com el Miniapplet, Autofirma o Clau Firma i poden centrar-se en el seu negoci ja que totes les qüestions relatives a la firma es deleguen en FIRe.

La solució FIRe està composta per dos components:

  • L'API FIRe són llibreries que s'integren en les aplicacions que necessiten servicis de realització de firmes. Estes llibreries permeten connectar-se al servidor FIRe i s'oferixen en els llenguatges JAVA, PHP i .Net.
  • El Servidor FIRe és el component central de la solució i conté la intel·ligència que permet a l'usuari la selecció del mètode de firma i la pròpia realització de les firmes, usant tant certificats en local com a certificats en el núvol. Per a la firma en local, el Servidor FIRe inclou el Miniapplet d'@firma i l'adaptació a Autofirma. Per a la firma en el núvol, FIRe es connecta al servici de Cl@ve Firma proporcionat per la GISS i la DGP.

Pròximes versions del component van a permetre la connexió a nous proveïdors de firma en el núvol.

Podrà trobar tota la informació en solució FIRe del CTT.

Les aplicacions ja integrades en Cl@ve Firma poden migrar directament al component central de FIRe ja que este implementa l'API de connexió de Cl@ve Firma (API v 1.0).

No obstant açò, si desitgen traure partit de les noves funcionalitats afegides a FIRe com la firma de lots i la firma utilitzant certificat local amb Miniapplet i Autofirma, hauran de migrar al nou API v 2.0.

La documentació de FIRe només conté la informació i especificacions del nou API v 2.0.

  • Identitat i Firma electrònica
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE