accesskey_mod_content

S'ha publicat la versió 2.0 del Sistema FIRe, evolució del component Cl@ve Signatura

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

05 juliol 2017

logo FIRe

FIRe és una solució integral de signatura electrònica que permet simplificar tots els requisits de creació de signatures basades tant en certificats locals com en certificats en el núvol

Gràcies a FIRe les aplicacions ja no han de gestionar els components de realització de signatures com el Miniapplet, Autofirma o Clau Signatura i poden centrar-se en el seu negoci ja que totes les qüestions relatives a la signatura es deleguen en FIRe.

La solució FIRe està composta per dos components:

  • L'API FIRe són llibreries que s'integren en les aplicacions que necessiten serveis de realització de signatures. Aquestes llibreries permeten connectar-se al servidor FIRe i s'ofereixen en els llenguatges JAVA, PHP i .Net.
  • El Servidor FIRe és el component central de la solució i conté la intel·ligència que permet a l'usuari la selecció del mètode de signatura i la pròpia realització de les signatures, usant tant certificats en local com a certificats en el núvol. Per a la signatura en local, el Servidor FIRe inclou el Miniapplet d'@signatura i l'adaptació a Autofirma. Per a la signatura en el núvol, FIRe es connecta al servei de Cl@ve Signatura proporcionat per la GISS i la DGP.

Properes versions del component van a permetre la connexió a nous proveïdors de signatura en el núvol.

Podrà trobar tota la informació en solució FIRe del CTT.

Les aplicacions ja integrades en Cl@ve Signatura poden migrar directament al component central de FIRe ja que aquest implementa l'API de connexió de Cl@ve Signatura (API v 1.0).

No obstant això, si desitgen treure partit de les noves funcionalitats afegides a FIRe com la signatura de lots i la signatura utilitzant certificat local amb Miniapplet i Autofirma, hauran de migrar al nou API v 2.0.

La documentació de FIRe només conté la informació i especificacions del nou API v 2.0.

  • Identitat i Signatura electrònica
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE