accesskey_mod_content

Nova versió de l'informe servici diagnòstic

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

01 setembre 2016

logo Observatori Accessibilitat Web

S'ha desplegat una nova versió del servici de diagnòstic a partir dels canvis suggerits pels membres de la comunitat a través del fòrum de col·laboració.

S'ha dut a terme una remodelació dels informes que emet l'Observatori d'Accessibilitat Web, tant dels oficials en les iteracions, com dels quals remet el servici de diagnòstic en línia.

La informació reflectida no varia substancialment però sí la forma en la qual es presenta dins del document. Destaquen, entre altres canvis, la inclusió de noves taules que permetran reduir la grandària de l'informe mantenint la mateixa informació però presentada de forma agregada, l'extracció de la metodologia com a annex de l'informe, etc.

Tots estos canvis han sigut possibles gràcies a l'activa participació dels membres de la Comunitat d'Accessibilitat , als quals ens agradaria agrair des d'ací i animar a seguir compartint els seus coneixements i aportacions, imprescindibles per a millorar el servici i que tots els membres de la comunitat s'acaben beneficiant d'ell.

cal recordar que estos dies s'està realitzant la iteració oficial programada per a finals d'agost i els resultats del qual començaran a distribuir-se a partir de setembre. Els informes obtinguts ja incorporaran estes noves millores.

  • Accessibilitat