accesskey_mod_content

Nova versió del servici de georeferenciació EGEO

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

17 febrer 2015

logo egeo

En esta nova versió s'incorporen els mapes georeferenciats i de magnitud i es permet seleccionar com a base els mapes de l'Institut Geogràfic Nacional o de Google Maps.

 

EGEO és un servici de georeferenciació per a les AAPP, accessible des del núvol de Xarxa SARA, que permet la representació i visualització de qualsevol tipus de dada georeferenciada, sense necessitat de cap implementació tècnica.

La nova versió ja disponible per a realitzar proves d'integració permet la representació de mapes temàtics (d'àrees), georeferenciados (de localitzacions) i de magnitud (de valors localitzats), tant sobre mapes oficials de l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) com de Google Maps.

També permet realitzar les traduccions online de direccions postals a coordenades per a mapes georeferenciats i seleccionar el servici de l'IGN o de GoogleMaps per a realitzar la traducció. L'usuari descarrega el fitxer de traduccions i comprova que són correctes (o bé ha de fer modificacions amb vista a que hi haja una major exactitud) i una vegada comprovades carrega el fitxer amb les coordenades.

Finalment, esta nova versió incorpora l'opció de selecció de la capa de visualització, bé la de l'IGN o la de Google, en generar la url a embeure en aplicacions externes o bé al previsualizar el mapa dins de l'aplicació.

Més informació en la solució EGEO

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Cooperació interadministrativa
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE