accesskey_mod_content

Nova versió del servei de georeferenciació EGEO

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

17 febrer 2015

logo egeo

En aquesta nova versió s'incorporen els mapes georeferenciats i de magnitud i es permet seleccionar com a base els mapes de l'Institut Geogràfic Nacional o de Google Maps.

 

EGEO és un servei de georeferenciació per a les AAPP, accessible des del núvol de Xarxa SARA, que permet la representació i visualització de qualsevol tipus de dada georeferenciada, sense necessitat de cap implementació tècnica.

La nova versió ja disponible per realitzar proves d'integració permet la representació de mapes temàtics (d'àrees), georeferenciados (de localitzacions) i de magnitud (de valors localitzats), tant sobre mapes oficials de l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) com de Google Maps.

També permet realitzar les traduccions online d'adreces postals a coordenades per a mapes georeferenciats i seleccionar el servei de l'IGN o de GoogleMaps per realitzar la traducció. L'usuari descarrega el fitxer de traduccions i comprova que són correctes (o bé ha de fer modificacions amb vista a que hi hagi una major exactitud) i una vegada comprovades carrega el fitxer amb les coordenades.

Finalment, aquesta nova versió incorpora l'opció de selecció de la capa de visualització, bé la de l'IGN o la de Google, en generar la url a embeure en aplicacions externes o bé al previsualizar el mapa dins de l'aplicació.

Més informació en la solució EGEO

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Cooperació interadministrativa
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE