accesskey_mod_content

Conveni de Col·laboració entre l'Administració General de l'Estat i la Comunitat Autònoma d'Extremadura per a la prestació mútua de solucions bàsiques d'administració electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

07 maig 2014

El passat 4 d'abril es va firmar un Conveni de Col·laboració entre l'Administració General de l'Estat (Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques) i la Comunitat Autònoma d'Extremadura (Conselleria d'Administració Pública) per a la prestació mútua de solucions bàsiques d'administració electrònica.

Este Conveni, promogut per la Direcció general de Modernització Administrativa i Impuls de l'Administració Electrònica, té com a objectiu establir els termes i condicions generals per a un aprofitament comú de les solucions tecnològiques bàsiques d'administració electrònica que presten les dos parts firmant, en compliment de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als Servicis Públics.

Este acord a més facilitarà l'accés de les Entitats Locals de la Comunitat Autònoma d'Extremadura i de les entitats de dret públic dependents de les dos parts firmant, a les solucions tecnològiques contemplades en el Conveni, en concret:

Convenis de col·laboració amb CCAA en matèria d'administració electrònica

  • Cooperació interadministrativa
  • Servicis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE