accesskey_mod_content

La Gestió dels Recursos Humans

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

10 juliol 2013

Peça clau en la gestió interna de qualsevol administració pública.

Un dels principals reptes de les Administracions Públiques consistix en l'optimització de la gestió dels recursos humans i la reducció del cost que aquesta gestió comporta.

Existix una gran diversitat de sistemes de gestió de recursos humans dins dels diferents departaments i organismes, amb la consegüent multiplicació de costos.

Dins de la seua política de creació d'infraestructures tècniques d'ús comú per a tota l'AGE a l'entorn de la gestió dels recursos humans, la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques (SEAP) ha vingut desenvolupant i posant a la disposició dels departaments ministerials, organismes i agències, diferents sistemes de gestió que, a més de servir com a mitjà d'unificació de criteris en la gestió, permeten estalvis significatius en inversió i manteniment d'infraestructures i productes informàtics i, eventualment, en el personal destinat a la seua gestió.

Per a obtindre més informació sobre este tema pot consultar la nova nota tècnica de l'OBSAE: La Gestió de Recursos Humans

  • Secretària General d'Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica