" /> PAe - Publicació de la nova aplicació "Firma electrònica fàcil amb @firma"
accesskey_mod_content

Publicació de la nova aplicació "Firma electrònica fàcil amb @firma"

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

23 agost 2012

El passat 8 d'agost es va publicar la nova aplicació "Firma electrònica fàcil amb @firma" que permet realitzar de forma senzilla firmes electròniques avançades sobre fitxers locals

Per a simplificar a l'usuari el procés, disposa d'un mecanisme de selecció automàtica de format de firma sobre la base del fitxer a firmar:

Fitxers Adobe PDF -> S'aplica firma PAdES (PDF Advanced Electronic Signature) BES.
Fitxers XML -> S'aplica firma XAdES (XML Advanced Electronic Signature) BES de tipus enveloping amb les dades implícites.
Factura electrònica -> S'aplica firma per a factures electròniques.
Altres fitxers (binaris genèrics) -> S'aplica firma CAdES (CMS Advanced Electronic Signature) BES amb les dades implícites.

"Firma fàcil amb @firma" està dissenyada per a utilitzar DNI electrònic (DNIe) com a dispositiu preferent per a la creació de firmes en sistemes amb lector de targetes intel·ligents instal·lat, encara que pot fer ús de qualsevol altre certificat instal·lat en el sistema operatiu. En cas d'usar DNIe, se selecciona automàticament el certificat de firma.
Poden trobar la descàrrega d'este nou component en el Portal d'Administració Electrònica.

Més informació en el Pae sobre @firma

  • Identitat i Firma electrònica
  • Centre de Transferència de Tecnologia
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE