" /> PAe - Publicació de la nova aplicació "Signa electrònica fàcil amb @signatura"
accesskey_mod_content

Publicació de la nova aplicació "Signa electrònica fàcil amb @signatura"

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

23 agost 2012

El passat 8 d'agost es va publicar la nova aplicació "Signa electrònica fàcil amb @signatura" que permet realitzar de forma senzilla signatures electròniques avançades sobre fitxers locals

Per simplificar a l'usuari el procés, disposa d'un mecanisme de selecció automàtica de format de signatura sobre la base del fitxer a signar:

Fitxers Adobi PDF -> S'aplica signa PAdES (PDF Advanced Electronic Signature) BES.
Fitxers XML -> S'aplica signa XAdES (XML Advanced Electronic Signature) BES de tipus enveloping amb les dades implícites.
Factura electrònica -> S'aplica signatura per a factures electròniques.
Altres fitxers (binaris genèrics) -> S'aplica signa CAdES (CMS Advanced Electronic Signature) BES amb les dades implícites.

"Signatura fàcil amb @signatura" està dissenyada per utilitzar DNI electrònic (DNIe) com a dispositiu preferent per a la creació de signatures en sistemes amb lector de targetes intel·ligents instal·lat, encara que pot fer ús de qualsevol altre certificat instal·lat en el sistema operatiu. En cas d'usar DNIe, se selecciona automàticament el certificat de signatura.
Poden trobar la descàrrega d'aquest nou component al Portal d'Administració Electrònica.

Més informació en el Pae sobre @signa

  • Identitat i Signatura electrònica
  • Centre de Transferència de Tecnologia
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE