accesskey_mod_content

KZgunea celebra el seu desé aniversari

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

30 setembre 2011

Comença una nova etapa en la qual impulsarà l'administració electrònica, el programari lliure i la informàtica en el núvol

Amb una dilatada trajectòria en l'alfabetització de la societat basca en Internet i entorns digitals, la xarxa de telecentres del Govern Basc, KZgunea, comença la seua segona dècada amb nous reptes: la innovació social a través del desenvolupament de competències tecnològiques.

Per a açò compta amb una àmplia experiència formativa en la qual han participat més de 365.000 ciutadans i un extens catàleg formatiu en constant actualització amb més de 100 cursos enfocats a les TIC, la i-administració, seguretat en Internet i programari lliure entre uns altres.

El contacte directe amb els usuaris ha afermat el projecte i li ha donat l'impuls necessari per a afrontar els desafiaments que la societat actual exigix. En esta nova etapa, KZgunea fa una aposta ferma per l'administració electrònica, participant amb METAPOSTA i el certificat Digital d'Izenpe en matèria de formació i difusió a través de cursos i altes presencials.

El Programari lliure i la informàtica en el núvol són una altra de les seues apostes. Universalisar les noves tecnologies i generar una societat amb àmplies competències digitals és una de les premisses de KZgunea i estos dos conceptes són companys perfectes per a avançar en este objectiu.

Per a aconseguir complir les seues noves propostes s'ha envoltat d'un entorn col·laboratiu sòlid i eficaç. Des de 2008 KZgunea forma part de l'Associació Comunitat de Xarxes de Telecentres, la qual cosa li permet participar en nombrosos projectes amb xarxes de telecentres d'altres comunitats autònomes.

Més informació en el CTT sobre la iniciativa KZgunea

  • Ciutadà
  • Empresa
  • Cloud Computing
  • Centre de Transferència de Tecnologia